اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

انتقاد به اقدام ضدایرانی رئیس جمهور فرانسه

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی دیدار رئیس جمهور فرانسه با مسیح علی نژاد و همراهانش را محکوم کرد و آن را دخالت قطعی در امور ایران دانست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۸۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه 22 آبان) مجلس شورای اسلامی، در واکنش به دیدار ماکرون رئیس جمهور فرانسه با یکی از چهره های معاند ضد ایرانی و همراهان وی در حاشیه مجمع صلح پاریس در تذکری گفت: این اقدام رییس جمهور فرانسه را محکوم می‌کنم که دخالت قطعی در امور ایران است.

 

وی ادامه داد: رییس جمهور فرانسه با عجوزه ای نشست و خواستند بگویند اینها جریان انقلابی هستند؛ آن‌ها می دانند اقدامی که نزدیک به دو ماه در کشور انجام دادند، بسیار سنگین بود اما با شکست مواجه شد. این‌ها احمق‌های تاریخ هستند که درس عبرت از تاریخ نمی‌گیرند.

 

جوکار در پایان گفت: امثال رئیس جمهور آمریکا زیر گِل رفته و می روند اما جمهوری اسلامی مقتدر می ماند./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار